Щерката на Данчо от Сигнал“ Лора Караджова вдига кръвното на хиляди жадни

...
Щерката на Данчо от Сигнал“ Лора Караджова вдига кръвното на хиляди жадни
Коментари Харесай

Скандално: Лора Караджова се чекне гола в две ВИДЕА в най-големия порно сайт

Щерката на Данчо от „ Сигнал “ Лора Караджова вдига кръвното на хиляди жадни за креватни потребности мъже в най-големия уебсайт за възрастни, написа " Уикенд ". Лора Караджова влезе в секс сънищата на мъже и дами от целия свят, след като нейни две горещи видеа влезоха в сбирката на най-големия порносайт в света pornhub.com. Проверка на БЛИЦ откри, че щерката на Данчо от „ Сигнал “ в действителност се чекне дибидюс гола в две пикантни видеа, които се радват на прилична известност.

По-дългото видео продължава 4 минути и 7 секунди. В него съблазнителната русокоска не крие нищо от тялото си и, както се оказа, напълно вярно.

Прави усещане, че певицата изобщо не се тормози пред камерата. Певицата от много време е известна с демократичните си възгледи за живота.

Припомняме, че преди 6 години – през февруари 2011 година, хубавицата смъкна всичките си облекла за корицата на „ Плейбой “. Освен фотосесия палавницата снима и провокативно клипче, което в този момент към този момент се мъдри в международния онлайн водач в промишлеността за възрастни pornhub.com.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР